wrapbootje met tomatensalsa en gebakken scampi

wrapbootje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Wrapbootje gevuld met salsa van avocado en tomaat met een gebakken scampi
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Kook Tijd
15 minuten
wrapbootje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Wrapbootje gevuld met salsa van avocado en tomaat met een gebakken scampi
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Verwarm de oven op 175 gr. Besmeer de wraps met olijolie en snij in vieren. Vul de cupcake vorm. Doe deze 10 minuten in de oven. Meng intussen de scampi's met de kruiden en bak ze in 4 minuten krokant gaar. Snijd de rode uit, avocado en tomaat in hele kleine blokjes en breng op smaak met wat peper en zout. Vul de bootjes met deze tomatensalsa. Leg daarboven de gebakken scampi en garneer met een beetje creme fraiche en peterselie.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *