Oosterse peterseliewortelsoep

Oosterse Peterseliewortelsoep
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
6 personen 5 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
6 personen 5 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Oosterse Peterseliewortelsoep
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
6 personen 5 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
6 personen 5 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Was de wortel en snijd in stukken. Snipper de ui en snij de gember en knoflook in kleine stukjes. Bak ui, knoflook en gember 2 minuutjes in olijfolie. Voeg de kerriepoeder toe en laat even meebakken . Voeg dan de wortel erbij en laat ook even meebakken. Daarna de bouillon en laat het geheel ongeveer 15 minuten koken. Daarna met de staafmixer of blender tot een gladde soep bereiden. Voeg dan de kokosmelk toe en de sap van 1 limoen alleen als je in fase 3 zit. Garneer met bieslook en voor de liefhebbers een tl mierikswortel . in fase 1 dus zonder kokosmelk en limoen en dan is de soep ook erg lekker
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *