Paella met kip en mosselen

Paella met kip en mosselen
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Fase 1 zonder verse doperwten en zonder chorizo worst. Fase 2 zonder chorizo worst Fase 3 onderstaand recept
Porties Prep Tijd
6 personen 20 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
6 personen 20 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Paella met kip en mosselen
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Fase 1 zonder verse doperwten en zonder chorizo worst. Fase 2 zonder chorizo worst Fase 3 onderstaand recept
Porties Prep Tijd
6 personen 20 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
6 personen 20 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Verwarm de oven op 200 gr Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing Bereid de kippenbouillon en los hierin de saffraan op. Houd warm op laag vuur Bestrooi de kippenpootjes met peper en zout en beetje olijfolie. Leg deze 30 min. in een ovenschaal in de over tot ze gaar zijn. Fruit de uien,knoflook en rode peper in scheutjes olijfolie. Voeg dan de snijbonen, paprika blokjes en de rijst toe. Schep alles goed om. Na 5 min,. de tomatenblokjes en de chorizo erbij. Laat 5 minuten meebakken. Voeg daarna de mosselen en de doperwten toe. Schenk nu de bouillon erbij (niet alles) tot de rijst net onder staat en laat dit 20 minuten garen. Voeg als de rijst klaar is de kippenboutjes toe en schep alles goed om Garneer met partjes citroen en bladpeterselie
Notities

Er zijn nog geen voedingswaarden voor dit recept.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *