Champignons met hammousse

Champignons met hammousse
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Champignons met hammousse
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Kook de champignons ongeveer 4 a 5 minuten in de kruidenbouillon van PowerSlim. Doe de ham, de mosterd en de philadelphia light in de keukenmachine of puree het geheel met een staafmixer. Snijd nadat de champignons gekookt zijn de steeltjes eraf. Leg op iedere champignon een sla blaadje, daarna een bol hammousse en garneer met een basilicum blaadje en cherry tomaatje . Meng de walnoten olie en azijn door elkaar en besprenkel hiermee de champignons.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *