Permanente make-upPermanente make-up, bespaar tijd

Als u ’s ochtends wat tijd wil besparen bij het aanbrengen van make-up, kan u voor permanente make-up kiezen. Permanente make-up is de manier om uw wenkbrauwen of eyeliner altijd op orde te hebben, nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna, op het strand.

Voordelen van permanente make-up

Wilt u er op ieder moment van de dag verzorgd uit zien maar heeft u niet veel tijd? Sport u veel? Draagt u contactlezen of bent u allergisch voor make-up? Dan is permanente make-up misschien wel iets voor u. Make-up voor op en rondom de ogen, zoals mascara, oogpotlood en eyeliner, worden van alle soorten gezichtsmake-up het meeste gebruikt. Uw oogleden, wimpers en wenkbrauwen laten uw gezicht spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Oogpotlood of eyeliner wordt vaak gebruikt om de ogen sprekender te maken. Door middel van het donkere lijntje aan de rand van de oogleden lijken de wimpers voller. Dit trekt meer aandacht naar de ogen, en wordt als aantrekkelijk gezien. Met permanente eyeliner altijd mooie ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uitgelopen make-up

Permanente make-up eyelinereyeline voor en na

Eyeliner wordt door veel vrouwen gebruikt. De aanschaf van make-up kan helaas op den duur aardig inde kosten oplopen. Daarnaast kost
het ook elke dag tijd om de make-up netjes aan te brengen. Permanente make-up zou daarom een goede investering zijn. Permanente make-up zoals eyeliner is echter niet alleen geschikt voor vrouwen die tijd en geld willen besparen, maar ook mannen kiezen er voor. Door middel van permanente eyeliner krijg je een natuurlijke look zonder veel gedoe, en u zult zich een stuk fijner voelen met hoe uw ogen eruitzien zonder er iets aan te hoeven doen.

Permanente make-up wenkbrauwen

Volle wenkbrauwen, foto voor en naiets wat bijna iedere vrouw wil hebben. Het is nie
t alleen mooi maar ook complimenteren ze de gezichtsvorm en
accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Uiteraard zijn er speciale potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar indien u opzoek bent naar een langduriger resultaat, dan is de hairstroke 3d techniek een idealeuitkomst. Een oplossing die van dichtbij geheel natuurlijk oogt en natuurlijk ook veel tijd in de ochtend bespaart. Hairstroke geeft het effect van fijne en natuurlijke haartjes, dit is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Ook als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij de permanente eyeliners wordt er tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en een volle oogopslag. Door middel van een flinterdunne  steriele naald of een mesje wordt er een speciale, huidvriendelijke pigmentatievloeistof valk onder het huidoppervlak aangebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen. Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. De pigmentatie blijft gemiddeld 2 tot 5 jaar mooi.

Permanente make-up nauwkeuring aanbrengen is een vakmanschap.  Bij de uitvoering van de behandelingen wordt er gewerkt volgens de richtlijnen van de GGD. Wij werken met de pigmenten van Labina die uiteraard van hoogwaardige kwaliteit zijn. De kleuren zijn natuurlijk en de pigmenten zijn niet-allergeen. Door het gebruik van effectieve topische verdovingscrème spelen pijn, zwelling en ongemakken een mindere rol en zijn de behandelingen zeer goed te ondergaan.

Permanent Make-up vereist echter veel kunde en uiterste precisie. Een door Esther Lemmes opgeleide specialist voert de behandelingen uit. Voor meer informatie kunt u een afspraak maken voor een intake gesprek.

Tarieven

– 3d hairstrokes (wenkbrauwen)                          € 300,-
– eyeliner boven en onder                                    € 295,-
– eyeliner boven of onder                                     € 185,-