De injecties zullen worden uitgevoerd door een gespecialiseerd oogarts die werkzaam is als oogheelkundig arts in het Amphia ziekenhuis in Oosterhout. Het leveren van kwalitatief goede oogzorg met een persoonlijke benadering en waardoor er regelmatig ook over niet oogheelkundige zaken gesproken wordt zoals injectables heeft er toe geleid dat zij zich heeft gespecialiseerd in injectietechnieken en cosmetische behandelingen. Als cosmetisch oogarts is zij fysiologisch gespecialiseerd in alle gezichtskenmerken in en rondom het gezicht. Veel mensen komen als ze 60 zijn en ik zeg altijd: hoe vroeger je hiermee begint hoe mooier je oud wordt.

Drs. Olivera Jovanovic is gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde).

Injectables“Injectables, een betere versie van uzelf”

U bent zo mooi als u zich voelt. Maar is er iets aan uw lichaam of gezicht waaraan u zich stoort? Dan is het dus belangrijk voor u. Daarom hebben we injectables, lees verder om meer te weten te komen.

Of het nu een kleine onvolkomenheid is, of iets waar u al jaren last van heeft – onze deskundige en ervaren specialiste staat van consult tot en met nazorg voor u klaar. We bieden u graag de behandeling die bij u past, zodat u een zo natuurlijk mogelijk resultaat bereikt. We leggen alles duidelijk uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We helpen graag om de mooiste versie van uzelf (weer) naar boven te krijgen.

Injectables is een verzamelterm voor de middelen als Botox en fillers. Injectables worden met behulp van een naald geïnjecteerd. Injectables worden vaak gebruikt om rimpels te verwijderen/verminderen en andere tekenen van veroudering tegen te gaan. Wij kijken hoe de rimpels zijn ontstaan. Aan de hand van die uitslagen wordt er gekozen voor de meest geschikte injectable.

Volledige naam(*)

Telefoonnummer(*)

E-mail(*)

Onderwerp

Bericht

Rimpels behandelen met injectables?

Dynamische rimpels ontstaan door vaak voorkomende spierbewegingen in uw gezicht en kunnen vaak goed verholpen worden met Botuline Toxine, beter bekend als Botox. Een goed voorbeeld van een dynamische rimpel is de fronsrimpel (voorhoofd). Andere rimpels kunnen onder andere ontstaan door zwaartekracht. Deze natuurkracht werkt in op de huid en laat die in de loop van de tijd naar beneden hangen. In dit geval is een behandeling met fillers aan te raden.

We maken uitsluitend gebruik van producten die het lichaam kan afbreken. Wij gebruiken geen permanente middelen vanwege bepaalde risico’s die deze middelen met zich mee kunnen brengen. Een behandeling met Botuline Toxine, beter bekend als Botox, zorgt voor verzwakking van de spieren die rimpels veroorzaken. Er zijn verschillende soorten Botox maar wij werken met het met Azallure.

Hoe werkt Botuline toxine?

Botuline toxine wordt vaak gebruikt bij mannen en vrouwen die hun spieren van het aangezicht (mimische spieren) veel gebruiken. Wanneer uw gezicht ontspannen is, zullen er niet veel rimpels zichtbaar zijn. Zodra u praat of ingespannen luistert kunnen er diepe rimpels in het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen ontstaan. Het lachen zorgt voor kraaienpootjes naast de ogen. Door middel van Botuline Toxine kunnen rimpels op het voorhoofd zoals fronsrimpels en kraaienpootjes verzacht worden of zelfs helemaal weg gehaald worden. De Botuline Toxine wordt rechtstreeks in de spier gespoten en het effect is na een paar dagen goed zichtbaar. Na een periode van vier tot vijf maanden zal de botuline toxine uitgewerkt zijn. Bij herhaling van de behandeling, is de Botox vaak langer actief.

Toepassingen van Botuline toxine (BOTOX)

De meest voorkomende toepassingen van Botuline toxine zijn: fronsrimpel, kraaienpootjes, wenkbrauwlift, overmatig transpireren voorhoofdrimpels, putjes in de kin, omlaagslaande mondhoeken, over ontwikkelde kaakspieren door knarsetanden en verticale banden in de hals.

Is Botuline toxine (BOTOX) veilig?

Botuline toxine wordt al lang door medici gebruikt, dus ook een zeer veilig middel. Het is echter wel van belang dat u zich laat behandelen door personen met ervaring. Er zijn momenten wanneer u niet behandeld mag worden. Meld daarom altijd eventuele ziektes, medicijngebruik of zwangerschap vooraf.

Hoe lang werkt Botuline toxine (BOTOX)?

Botuline toxine is geen permanent middel en zal naarmate de tijd vordert langzaam uitwerken. Het effect van een behandeling houdt tussen de 3 en 6 maanden aan. Wil je een permanent resultaat, zorg dan dat je om de 3 a 4 maanden even terug komt voor een vervolgbehandeling.

De behandeling met Botuline toxine

U kunt uiteraard altijd terecht voor een intake gesprek. Tijdens het gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken. Ook worden er algemene en medische vragen gesteld. Wij leggen u de loop van de behandeling uit en hebben het over de te verwachten resultaten en risico’s. Wanneer een andere behandeling na aanleiding van het intake gesprek beter zou passen worden ook de alternatieven mogelijkheden besproken. Wanneer een rimpel te diep is kunnen we overgaan in een combinatie van Botuline toxine en fillers om het maximale effect te bereiken. Een behandeling duurt gemiddeld niet langer dan een kwartier.

Doet de behandeling pijn?

Tijdens de behandeling wordt er met een zeer fijne naald Botuline toxine geïnjecteerd. De prik wordt door de meeste mensen als niet pijnlijk ervaren omdat deze zo klein is. Het moment dat de vloeistof onder de huid wordt gespoten kan wel een beetje branderig aanvoelen, dit ligt ook aan de plek. Er wordt daarom van te voren samen met u overlegt of een verdoving wel of niet wenselijk is. Deze verdoving kan door middel van een koeling of een crème zodat u de injecties niet of nauwelijks voelt.

Na de behandeling

Na de Botuline toxine behandeling mag u gewoon make up aanbrengen, al raden we wel af direct na de behandeling uw gezicht dicht te smeren. Door de behandeling kan er lichte roodheid, zwelling of een blauw plekje ontstaan. Echter verdwijnen deze snel. Wij raden aan de eerste dagen intensieve druk op het behandelde gebied te vermijden. Wanneer er een blauwe plek is ontstaan moet u de blootstelling aan zonlicht proberen te vermijden. Na 2 a 3 dagen zal u de eerste effecten opmerken. Na 2 weken is het effect optimaal en zal dat de komende maanden blijven. Wanneer u merkt dat de kracht weer terug komt kunt u altijd terug komen voor een onderhoudsbehandeling. Wanneer u de spier namelijk niet helemaal terug als oud laat komen, zal het effect steeds langer aanhouden.

Prijzen

Botuline Toxine  
1 zone € 129,-
2 zones € 235,-
3 zones € 350,-

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact op nemen. Heeft u vragen? Bel naar 06-54900412 of een stuur een e-mail naar info@moniquevanwessum.nl.