Rode bieten carpaccio

metamorfose
Rode bieten carpaccio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Porties Prep Tijd
1 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
metamorfose
Rode bieten carpaccio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Porties Prep Tijd
1 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Ingrediënten
Porties:
Eenheden:
Instructies
  1. Snijd de rode biet in zeer dunne plakjes. Besprenkel met olijfolie. Verdeel de geitenkaas over de carpaccio en de rucola. Strooi daarna de fijngehakte walnoten (alleen vanaf fase 2b) en de smokey biites erover. Druppel als laatst de balsamico over de carpaccio en geef nog een draai aan de pepermolen.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *