Hoe werkt de Bioslimming wrap?

Home Bioslimming wrap Hoe werkt de Bioslimming wrap?

Het onderzoek

Uit onderzoek is aangetoond dat cellulitis wordt veroorzaakt door ontsteking en slechte doorbloeding van de huid. De ontsteking zorgt voor afbraak van collageen, hierdoor verliest de huid soepelheid en stevigheid. Dit bevestigt dat vet niet de enige oorzaak van cellulitis is zoals men dacht.

De oplossing

Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulitis:

  • het collageen
  • verminderen van vet (ophopingen)afbeelding 1
  • verbetering van de bloedcirculatie

Bioslimming verhoogt de bloedsomloop door de warme componenten in de Active Slim Gel en de Active Slim Crème. Deze crème en gel breken de vetten af en verzachten de huid. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulitis zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is! Bioslimming geeft de huid een gladder structuur en verhoogt de circulatie bij de perifere gebieden. De cellulitis zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkende stoffen.

De hoge concentratie van cafeïne

Bioslimming heeft een hoge concentratie van cafeïne. De cafeïne heeft een sterk stimulerend effect op de stofwisseling, versnelt de bloedcirculatie en versnelt de vetverbranding. De vetverbrandingseigenschappen van cafeïne worden versterkt met algen extracten die in Bioslimming formules worden gebruikt.

Gericht op cellulitis en vetophopingen

cellulitis Het unieke van Bioslimming is het gebruik van actieve ingrediënten ‘thermo agents , warm en koud. Het samenwerken van kou en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren.

De ingrediënten doordringen dieper in de huid , de plaatselijke doorbloeding wordt verhoogd en de lymfedrainage wordt gestimuleerd. Bioslimming geeft de huid de souplesse en vitaliteit terug.

 

Dit zorgt ervoor dat de “sinaasappelhuid” verdwijnt.

Etherische oliën en plantenextracten

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid, lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen.

De Etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen:

  • Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam
  • Verbeteren van van de bloedcirculatie
  • Versnellen vet verbranding en verzachten de huid.
  • Daarnaast stimuleren etherische oliën de lymfedrainage,
  • Ontgiften van de huid
  • Vochtafvoer

De behandeling

Fase 1:
 Detox Base (de eerste gel) wordt aangebracht op het lichaam. Daarna worden de benen met Active Slim Gel (gel nr. 2) en de buik en armen met Actief Slim Crème (nr. 3) behandeld. Deze fase sluit je af door het lichaam te bedekken met folie. Daarna wordt de klant in een infra rood deken gewikkeld.  Dit bevordert het resultaat. Verhitting van het huidweefsel bevordert namelijk het metabolische proces.
Gedurende 30 tot 40 minuten blijft de klant ontspannen in de behandelkamer liggen. Voor de beste resultaten moet gewaarborgd worden dat de klant het niet koud heeft.
Fase 2:

De folie wordt verwijderd en vervolgens wordt de Ultra Slim Effect (gel nr.4) krachtig, met bindweefselmassage techniek, gemasseerd in alle gebieden.  Dit duurt ongeveer 10 minuten.

Conclusie

Bioslimming Bodywrap zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulitis (47%) en lipolyse (vetverbranding) in de tweede huidlaag.

Er worden geen wikkels gebruikt wat de behcellulitis andeling heel aangenaam maakt. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht vermindert cellulitis, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen.

De resultaten zijn direct en langdurig. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming warm en koud in combinatie met verschillende planten- en algenextracten, hoge cafeïne concentraties en essentiële oliën. Deze ingrediënten zijn zeer efficiënt in het verminderen van “sinaasappelhuid” en de productie van collageen (stevigheid van de huid). Daardoor ontstaat naast de afslankende werking ook huidversteviging als extra effect